Símbols en el ferro

Símbols en el ferro

Viewers online

PDF viewer
HTML5 viewer
ReadSpeaker Listen viewer

Download options

Adobe DRM Adobe DRM
Checkout
Available
Mode: Loan
Loan duration: 20 days
Permissions: Read
Format: PDF

SubTitle: Corpus de municions de la Guerra Civil espanyola (1936-1939)
Author: Palomar, José Manuel; Navarro, Nel·lo
Publisher : Editorial Base
isbn: 9788492437160
Place of publication:  Barcelona , Spain
Year: 2008
Pages: 296

Caption:

Símbols en el ferro és una obra de caràcter pioner i innovador, que estudia el tipus de munició emprat pels dos bàndols contendents al llarg de la Guerra Civil espanyola de 1936 a 1939 i que ofereix una visió general del problema de les municions d’armes lleugeres.
A través d’aquesta temàtica, el lector podrà conèixer aspectes relacionats amb el suport que ambdós bàndols van rebre per part de diverses potències europees.

El llibre neix després de moltes converses amb arqueòlegs i investigadors que sovint trobaven objectes que s’atribuïen ràpidament a la Guerra Civil, però que consideraven difícils de catalogar. L’obra té dues parts ben diferenciades: la primera és una introducció general en què s’expliquen les municions emprades durant la guerra; la segona part, anomenada Corpus de municions de la Guerra Civil espanyola, recull 724 marcatges diferents, conté les mesures generals de la cartutxeria i identifica els calibres i les marques.

Tota aquesta informació s’acompanya de fotografies, la majoria inèdites, que contribueixen a il·lustrar l’estudi i que fan de l’obra una molt bona guia i una font d’estudi de primer ordre per a investigadors, arqueòlegs, col·leccionistes, curiosos i amants de la història. 

BACK

   

© 2010 - 2017 Digitalia - Todos los derechos reservados