La Universitat de Girona i el sector cultural

La Universitat de Girona i el sector cultural

Viewers online

PDF viewer
HTML5 viewer
ReadSpeaker Listen viewer

Download options

Adobe DRM Adobe DRM
Checkout
Available
Mode: Loan
Loan duration: 20 days
Permissions: Read
Format: PDF

Collection: Publicaciones de la Cátedra UNESCO
Author: Martinell Sempere, Alfons; Carbó Ribugent, Gemma; Baqué Pons, Carme
Publisher : Documenta Universitaria
isbn: 9788496742840
Place of publication:  Girona , Spain
Year: 2009
Pages: 100

Caption:

El Consell Social de la Universitat de Girona, institució que assumeix i fa possible el diàleg universitat i entorn social, amb motiu de la celebració dels 15 anys de la Universitat, ha encarregat diferents estudis per valorar els canvis que ha generat la presència de la Universitat en el seu context social, territorial i geogràfic més proper.

 

La col·lecció d’estudis del Consell Social es va iniciar amb l’anàlisi de l’impacte econòmic i la diagnosi de les necessitats de formació universitària a Girona. Les dades econòmiques i d’ocupació són sens dubte fonamentals, però la Universitat és també la institució acadèmica i cultural més important a Girona, i mancava un estudi de les connexions que s’han establert entre la UdG i els altres agents culturals de les comarques gironines.

 

Aquest treball permet conèixer quin és el nivell de relació en termes quantitatius i qualitatius que la universitat, com a principal agent cultural i educatiu, està articulant amb el sector cultural distribuït en el territori. Presenta les diferents unitats de la UdG qeu organtizen i promouen activitats culturals i la seva relació amb l’entorn. 

BACK

   

© 2010 - 2017 Digitalia - Todos los derechos reservados