La Universitat de Girona i el sector cultural

La Universitat de Girona i el sector cultural

Visores online

Visor PDF
Visor HTML5
ReadSpeaker Visor Audio

Opciones de descarga

Adobe DRM Préstamo en
Adobe DRM
Disponibles
Modalidad: Préstamo
Tiempo préstamo: 20 dias
Permisos: Lectura
Formato: PDF

Colección: Publicaciones de la Cátedra UNESCO
Autor: Martinell Sempere, Alfons; Carbó Ribugent, Gemma; Baqué Pons, Carme
Editor : Documenta Universitaria
isbn: 9788496742840
Lugar de publicación:  Girona , España
Año: 2009
Paginas: 100

Descripción:

El Consell Social de la Universitat de Girona, institució que assumeix i fa possible el diàleg universitat i entorn social, amb motiu de la celebració dels 15 anys de la Universitat, ha encarregat diferents estudis per valorar els canvis que ha generat la presència de la Universitat en el seu context social, territorial i geogràfic més proper.

 

La col·lecció d’estudis del Consell Social es va iniciar amb l’anàlisi de l’impacte econòmic i la diagnosi de les necessitats de formació universitària a Girona. Les dades econòmiques i d’ocupació són sens dubte fonamentals, però la Universitat és també la institució acadèmica i cultural més important a Girona, i mancava un estudi de les connexions que s’han establert entre la UdG i els altres agents culturals de les comarques gironines.

 

Aquest treball permet conèixer quin és el nivell de relació en termes quantitatius i qualitatius que la universitat, com a principal agent cultural i educatiu, està articulant amb el sector cultural distribuït en el territori. Presenta les diferents unitats de la UdG qeu organtizen i promouen activitats culturals i la seva relació amb l’entorn. 

Volver

   

© 2010 - 2017 Digitalia - Todos los derechos reservados